Valahogy minden elkezdődik egyszer.....

Címkék: mese 1

2010.02.09. 00:18

Mindíg van egy pont, egy érzés egy helyzet ...

 Mikor először rájössz:

  •  hogy nem minden olyan mint ahogy kis korodban megálmodtad.Hogy a buborékodból kiszabadulva túl közel van a föld és hiába szeretnél 20 cm rel felette lebegni soha nem juthasz vissza, hiszen egyszer láttad soha nem felejtheted el milyen a való élet, hiába is próbálkozol...
  • hogy a szőke herceg lehet hogy barna, és hiába nincs fele királysága de még lova se mégis hozzá tarozol.És soha nem szabadulhatsz attól az érzéstől ami hozzá köt.
  • Hogy a barátokra csak akkor számíthatsz ha már nyakig benne vannak valami sz...ban., és ritka a kivétel, aki melletted áll és megmondja az igazat nem csak azt amit hallani szeretnél...
  • Hogy a munka amit csinálsz hiába szereted soha nem lesz elég jó ahhoz hogy örömet is jelentsen...
  • Hogy soha nem tudsz annyit vissza adni annak akitől a legtöbbet kaptad, hiába is szeretnéd....

 

Az élet egy hatalmas mese, mindenki éli és írja a saját történetét, ezek néhol csak épp keresztezik egymást máskor egymásba ágyazódnak...van amikor könnyítik de legtöbbször bonyolítják a másik meséjét....és hiába tetszik valamelyik sokkal jobban mint a sajátod nem cserélhetsz, hiába is szeretnéd...törekedned kell arra hogy szép legyen, a szereplők ne szenvedjenek sokat, és persze a helyzetekhez, az élethez képest tökéletes és boldog vége legyen egyszer....amikor elérted azt amit szerettél volna és megvalósítottál minden álmot....amit megengedett a sors!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://frensy.blog.hu/api/trackback/id/tr251740998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása